Hieronder staan een aantal links van organisaties op Bonaire en andere relevante links.

www.tourismbonaire.com/nl
Op deze site vind u alle ins en outs over toeristisch Bonaire. Kunt u zich alvast verheugen op een fantastische vakantie!

www.basdiving.com
Bent u een avontuurlijke duiker? Bas neemt u mee voor kantduiken langs de oostkust of Lac Baai, waar u nog ongerepte natuur zult vinden en de grotere zeefauna. Een nachtduik met Bas in Lac Baai geeft u een onvergetelijke ervaring! Laat het weer het niet toe? Dan brengt Bas u naar voor u onbekende duikstekken langs de noord-west kant van het eiland. Echt een aanrader!!

www.jibecity.com
Voor wie niet van duiken houdt en toch sportief bezig wil zijn kan gaan surfen bij Jibe City. Jibe City is gelegen aan Lac Baai waar een beginnende surfer goed kan oefenen, omdat de baai ondiep is en u weer makkelijk op de plank kunt gaan staan, wanneer het even mis ging. Ook de geoefende surfer zal het er prima naar zijn zin hebben. Er worden namelijk ook internationale wedstrijden gehouden in de baai. Bij Jibe City kunt u terecht voor het volgen van lessen, het huren van surfmaterialen, heerlijk lunchen en lekker chillen.

www.kiteboardingbonaire.com
Voor kite boarding of wake boarding kun je terecht bij Kite Boarding Bonaire. Zij geven lessen en verhuren materiaal. Het is een prachtgezicht om alleen al naar te kijken naar de capriolen die de geoefende kite boarders uithalen.

www.mangrovecenter.com
Voor een kajak of een kajak/snorkeltour kunt u terecht bij het mangrovecenter. Een gids neemt u mee naar de kraamkamer van de zee en geeft u uitleg over onze mangrove. En waarschijnlijk zult u ook flamingo's in de mangrove tegenkomen.

www.outdoorbonaire.com
Hans van Outdoor Bonaire kan evt. ook een kayaktour doen, maar hij heeft meer voor u in petto. Zo kunt u ook een grottentocht met hem ondernemen, gaan klimmen of hiken. Ook kan hij met u een vogeltour maken. Kortom, met Hans kunt u alle kanten uit.

www.mangazinadirei.org
Wilt u iets leren over de geschiedenis van Bonaire dan is een bezoek aan Mangazina di Rei de moeite waard. Zij geven verschillende tours op een (doordeweekse) dag. Een gids vertelt u over de geschiedenis en geeft u uitleg over de door de bevolking zelf gemaakte muziekinstrumenten. Heeft u al eens gefloten op een schelp? Probeer het bij Mangazina di Rei.

www.cadushy.com
Een bezoek aan Mangazina di Rei kan mooi gecombineerd worden met een bezoek aan Bonaire's eigen distillerij: Cadushy. Zij maken van onze caktussen (de cadushi), gecombineerd met limoen, een heerlijke likeur. Ook maken zij met ingrediŽnten van de andere Nederlandse eilanden een likeur voor elk eiland. Ga eens proeven en laat u informeren.

www.washingtonparkbonaire.org
Een dag de natuur in? Wij raden u aan om al vroeg naar het Washington Slagbaai Park te gaan. Zeker als u de Brandaris (hoogste berg van Bonaire) wilt beklimmen of als u alles wilt bezichtigen wat de moeite waard is langs de lange route. Neem uw snorkelspullen mee en genoeg te eten en te drinken. Ontdek het ruige Bonaire.

www.littlehavanabonaire.com
De gezelligste bar van Bonaire!

www.klm.nl
Voor uw vliegtickets naar Bonaire.

www.tui.nl/vliegtickets/bonaire
Voor uw vliegtickets naar Bonaire.

www.abcarrental.com
Wilt u niet onze pick-up huren, maar een kleine auto dan kunt u goed terecht bij AB-Car rental. Zij hanteren redelijke prijzen. Let wel: met een kleine auto mag u alleen op verharde wegen rijden. Een dagje Washington Slagbaai Park zal dus niet gaan.

 


© 2018 Kas Mourits - Website design & website hosting: Circle B.V. Bonaire