Informatie over het appartement

Huiskamer van het vakantiehuis te Bonaire

De huiskamer van het appartement.

Zithoek van het vakantiehuis te Bonaire

De gezellige zithoek van het appartement.

Het appartement is geschikt voor 2-4 personen (eventueel 5 personen, indien 1 baby in bijgeschoven babybedje), heeft 2 ruime slaapkamers met 1-pers. boxspringbedden die naar believen van elkaar af - of tegen elkaar aan geschoven kunnen worden. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en plafondventilatoren. Er is een ruime, nette badkamer met douche, wastafel en toilet. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een magnetron, koffiezetter, senseo-apparaat, waterkoker en broodrooster. Er is een gezellige zithoek en eethoek. In de boekenkast staat een ruime keus aan (kinder)boeken en wat spelletjes. De huiskamer is voorzien van radio-CD-speler, T.V. en er is draadloos internet. Op de overdekte veranda vindt u een eethoek met verstelbare stoelen.

Slaapkmer van het vakantie-appartement in Bonaire

De slaapkamer van het appartement te Bonaire.

Ook aan de kleine vakantieganger is gedacht. We zijn voorzien van een campingbedje met linnengoed en slaapzakjes; een kinderstoel; babybadje; kinderbordjes, bestek en tuitbeker; zwemvestje en toiletverkleiner. Tevens hebben we wat speelgoed voorhanden.

U kunt vrij gebruik maken van het zwembad. Naast het zwembad bevindt zich een buitendouche waar u zich kunt afspoelen. Naast de buitendouche is een spoelbak voor uw duikspullen.

Badkamer van het vakantie-appartement te huur in Bonaire

Badkamer van het vakantie-appartement.

Het appartement ligt geschakeld aan ons huis, maar is zo gelegen dat voldoende privacy gewaarborgd blijft. Het appartement heeft een eigen entree en eigen parkeerplaats.

Ligging van het appartement

Het appartement is gelegen aan de Kaya Krisolito in de wijk Santa Barbara Republiek, een rustige buitenwijk van de hoofdstad Kralendijk. De wijk ligt tegen een berg en vanuit het appartement hebben we een prachtig uitzicht over de stad en een groot deel van het eiland en Klein Bonaire. Met de auto zijn we in 10 minuten in het centrum van de stad of aan zee.

Schoonmaak van het appartement

Handdoeken worden 2x per week vervangen, overig linnengoed 1x per week.

 


© 2018 Kas Mourits - Website design & website hosting: Circle B.V. Bonaire